Продължава ваксинацията на членове на секционно избирателни комисии от област Русе

Това информират от Регионалната здравна инспекция

Всеки член на секционно избирателна комисия, който до момента не се е записал за имунизация срещу COVID-19, ще може да получи първа доза от ваксината на „Астра Зенека“. Това информират от Регионалната здравна инспекция. За целта обаче е необходимо предварително записване на следния телефонен номер: 0884825625.

До момента са извършени общо 637 имунизации на хора пряко ангажирани с изборния процес, което е около 23% от всички членове на секционно избирателните комисии в региона, които са 2788 души.

Същевременно във всички имунизационни кабинети в областта се извършва ваксинация на записалите се в системата за регистрация. Припомняме, че имунизация се прави в двете университетски болница „Канев“ и „Медика“, в Специализираната болница за активно лечение за пневмо-фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков“, в многопрофилната болница в Бяла „Юлия Вревска“, в РЗИ – Русе, както и в Медицински център „Медик Консулт“ и Медицински център – 1, по-известен като бившата Втора поликлиника.Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден