В Русенски университет откриха изложба

Животът

09-03-2021, 09:43

Снимка:

Русенски университет

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Министерски съвет отпусна 1 млн. лева за Русенски университет "Ангел Кънчев"

Постерна изложба по Фонд научни изследвания откриха в Русенския университет. Участниците бяха наградени за най-информативен и най-атрактивен постер от Ректора на Русенския университет, чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев.

 Първо място за информативност бе отредено на колектив с ръководител проф. дн Росен Иванов за проект „Изследване на някои екологични характеристики на автомобилната техника. На второ място класиран бе колектива на гл.ас. д-р Емил Янко за постер, представящ проекта „Изследване на лазерни и послойни технологии за получаване на прототипни модели“. Трета награда се връчи на колектив с ръководител проф. д-р Велизара Пенчева с проект „Изследване на поведението на водачите при управление на МПС и оценка на риска“. 

Първа награда за най-атрактивен постер взе колектива на гл.ас. д-р Емил Янков, отново за проект ”Изследване на лазерни и послойни технологии за получаване на прототипни модели“. На почетното второ място застанаха колективът на доц. д-р Нина Бенчева за проект „Проектиране и разбработване на многофункционална роботизирана плаформа с възможност за приложение и изследване на алгоритми за автономна навигация“, както и колективът на доц. дн Миглена Колева, за постер представящ проекта „Изследване на математически и дидактически модели с аналитични и числени методи“. Трета награда получи колективът на проф. дн Росен Иванов.

 

 

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов