Звездите обещават успешна година за Маймуните, любов за Конете

Русе Лайф

17-02-2021, 08:00

Снимка:

Личен архив, Фб

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

В годината на вола: Всеки ще жъне това, което е посял

В петък отбелязахме Китайската Нова година. В началото на седмицата астроложката Мирела Лазарова разказа, че тази година всеки ще жъне това, което е посял. Във втората част на хороскопа, както обещахме, тя ще разкрие каква година предстои и за останалите 6 представители на китайския зодиак:
Кон: Много силно и успешно начало за вас - прекрасни Коне! Ще имате една емоционална година, изпълнена с любов, но все пак - не взимайте прибързани решения! Пазете се от ирационални избори, основани на емоциите. Твърде вероятно е да срещнете Сродната си душа или да ви се изпълни съкровено желание през тази година!
Коза: Ще имате една много трансформираща и различна година, скъпи Козлета. Сега е моментът да се заемете с нови начинания и да положите усилия, търпение и постоянство, за да се радвате на добри резултати в бъдеще! Проявете воля и инат, за да се докажете и ще се чувствате изключително удовлетворени от себе си и истински щастливи!
Маймуна: Много хармонична и успешна година! Ще е динамична, различна, хаотична, но това е във вашата природа. Ще се чувствате в свои води и ще се радвате на положителни емоции и добри финансови продобивки и пътувания (макар и с маски)!
Петел: Сега е годината, в която да се изявите и да се докажете в целия си блясък и възможности! Ако наистина се постараете и положите усилия, ви очакват големи печалби и признания! Това е вашата година за успех!
Куче: Бъдете честни и лоялни, мили Кучета, каквато е истинската ви същност и природа! През годината на Вола не рискувайте да предприемате бързи и лесни начини за изкарване на пари, понеже няма да имате успех. Късметът е на ваша страна, но само ако сте с чисто сърце и добри намерения!
Прасе: Ще сте в работен и професионален режим през цялата година. Няма да ви „тресат“ емоциите на Коня (освен ако нямате връзка с него или не го срещнете по време на работна среща, но пък ще се радвате на професионално отличие и повишение! Планирането на почивка от по-рано ще ви мотивира да сте по-ефективни и креативни на работното място! Успех!


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов