В годината на вола: Всеки ще жъне това, което е посял

Животът

15-02-2021, 07:00

Снимка:

Личен архив, Фб

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

2021 е годината на Белия Метален Вол

През новата китайска година, която започна на 12.02. и е под знака на металния вол, всеки ще „жъне това, което е посял“, казва топ астрологът Мирела Лазарова. Звездите ще са благосклонни и годината ще е много благоприятна за тези, които са били търпеливи, смирени и трудолюбиви. Всички тях ги очаква година на изобилие и благодат. За съжаление, за останалите не се очертава така лесна и хармонична година, която ще бъде особено интересна в политическите пластове, категорична е Мирела Лазарова.
Ето и как ще се отрази за всяко едно животно според китайския зодиак тази година:
Плъх: Ще се наложи, мили Плъхове, да положите усилия и трудолюбие, за да се радвате на положителни резултати. Волът ще възпита във вас усърдие и търпение и ще ви научи, че не винаги нещата се получават с лекота, но за сметка на това, всичко, за което е положен много труд и търпение, е дълготрайно и стабилно във времето! Смирете се и бъдете активни и честни!
Вол: Това е Вашата година! Вие сте шефът и всичко ще се подрежда с божествена точност и успех! Ще вземете едни от най-добрите си решения през тази година, като започвате нов житейски цикъл и определено вашият авторитет през тази година ще бъде поставен на пиадестал! Но освен да се радвате само на материални блага, наблегнете и на духовното си развитие!
Тигър: Година, в която ще трябва първо да мислите и след това да действате! Пазете се от прибързани действия и решения и ще се изненадате от добрите резултати! Изчакайте със стартирането на нови начинания и проекти, отложете ги за следващата година! През тази година довършете всичко започнато дотук и си вземете „глътка въздух“ почивка! Медитирайте и отделете време за вас самите!
Котка: Мили Котки, не бъдете твърде кокетни и превзети през тази Волска година ????. Бъдете чаровни и любезни, но в приетите граници. Ако прекалите с маниерност и поведение, може да усетите грубостта на това сериозно и твърдоглаво животно! Стремете се към баланс и дипломатичност, това са вашите оръжия през тази година и ще се радвате на приятни изненади и емоции!
Дракон: Тази година ще ви е предизвикателна, безстрашни Дракони. Годината ще ви бъде интересна, като ще изпита вашите воля и упорство. Няма да е лесно, но пък вие имате енергия да се справите във всяка една битка! Ако приемете да отстъпите в дадена ситуация, да направите компромис или да признаете нечий авторитет, определено ще излезете по-мъдър и велик от тази година!
Змия: Бъдете бдителни и отдайте значимото на тези до вас или около вас. Ще се наложи да признаете хора или идеи, които сте отричали до този момент и ще си дадете сметка, че това не е толкова лошо. Бъдете внимателни и отзивчиви към ближния си през тази година! Някой ще има нужда от вашата подкрепа и внимание! Проявете състрадателната и лековита, духовна страна от вашата личност!
 
Очаквайте продължение - през тази седмица Мирела Лазарова ще предостави информация и за останалите представители от китайския зодиак. 


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов