КНСБ отличи областния управител с почетен плакет

Областният управител Галин Григоров беше удостоен с почетен плакет за партньорство от Конфедерацията на независимите синдикати в България. Отличието му бе връчено от областния координатор на КНСБ Боянка Димитрова. То се дава за цялостен принос към дейността на организацията, както и по случай 30-та годишнина от нейното основаване, която трябваше да бъде отбелязана с мащабни тържества през изминалата 2020-та година, но поради епидемията от COVID-19 те не се състояха. Тя, както и целият екип на организацията изказват благодарността си на Галин Григоров за отзивчивостта, доброто партньорство и устойчивия социален диалог през годините, в които той е бил общински съветник, а също и сега в качеството му на областен управител.

„Постигнахме много, защото сте отговорен човек, който винаги е откликвал на нашите въпроси и искания! Ние си сътрудничим с човека Галин Григоров, който винаги е проявявал не само разбиране, но и човешко отношение! Вие сте истински приятел на синдиката!“, каза още Боянка Димитрова.

От своя страна Григоров пожела успех в бъдещите инициативи на КНСБ, както и защитата интереса на трудещите се да ги води и занапред.

Припомняме, че още в началото на епидемията, породена от коронавируса, областният управител Галин Григоров проведе поредица от разговори с множество институции и организации, сред които и КНСБ, за осигуряване на максимално адекватна защита на работните места на всеки един гражданин.

От КНСБ за пореден път отбелязват, че приоритетни за тях остават както важни социални системи като здравеопазване, образование, култура, социално осигуряване, социални грижи и подпомагане, така и отрасли от реалния публичен сектор – воден и транспортен най-вече в частта железопътен и градски, а също и инфраструктурни обекти от национално и регионално значение. За пръв път през последните десетилетия те получават реален шанс за мащабни инвестиции и финансиране, което ще позволи не само тяхното „оздравяване“, но ще доведе и до значителен ефект за икономиката като цяло.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов