Огромен интерес към спектакъла „Хоро“ – театърът насрочи втора дата

Русе Лайф

21-01-2021, 07:58

Снимка:

ДТ "Сава Огнянов"

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Хоро“ се завръща на сцената в Русе

За рекордното време от 48 часа бяха изчерпани безплатните места за постановката „Хоро“ на 22 януари. Жестът на благодарност от страна на театъра към неговата публика породи огромен зрителски интерес и продължаващи запитвания за места в залата. За да не разочарова никой от желаещите да се потопят в сюжета на Страшимиров, Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе кани зрителите на 17 февруари, когато е следващата дата за зрелищната театрална продукция на режисьора Петър Денчев.
За достъп до безплатната постановка зрителите трябва да посетят касата на театъра, където ще им бъде издаван билет за вход - с ред и място, за да се спазят необходимите санитарни изисквания. Издаването на билети е възможно до достигане на 180 зрители в залата, които представляват 30% от капацитета на Голяма сцена в Доходно здание.
От Драматичен театър Русе припомнят, че ситуацията е „първият печели“ и молят своите почитатели да не се сърдят на служителите в касата, а предварително да се информират за наличност на свободни места на телефон 082/830 168, на който могат да резервират билети и за всички други постановки. На един зрител могат да се издават до 4 билета, за да се избегнат злоупотреби.
Предстои гостуване в НДК на спектакъла „Хоро“, тъй като беше осуетен официалният му гастрол в столицата през месец март 2020. Очаква се това да се случи веднага щом се повиши допустимият капацитет на зрители в театралните салони, поради множеството закупени билети и официално потвърдени гости за спектакъла в Зала 2 на НДК, позната още като Театър „Азарян“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов