Нощният влак Русе-Стара Загора отново в движение

От 13.12.2020 г. отново е пуснат в движение нощният влак от Русе за Стара Загора и обратно. По този начин БДЖ възстановява най-удобните си и бързи връзки за пътуване между Северна и Южна България.

Нощният влак заминава от Русе в 22:18 ч., спира на Иваново, Две могили, Борово, Бяла, Полски Тръмбеш, Горна Оряховица, Велико Търново, Дряново, Царева ливада, Трявна, Плачковци, Дъбово, Тулово и пристига в Стара Загора в 03:15 ч.

В обратната посока заминава от Стара Загора в 02:00 ч. и пристига в Русе в 06:51 ч.

Влакът прави връзки на гара Стара Загора с бързите влакове за/от Ямбол-Бургас и за/от Димитровград-Първомай-Пловдив-София, а на гара Септември има връзка с теснолинейката.

Пътниците от направленията Варна-Каспичан-Русе и Враца-Плевен-Горна Оряховица също могат да се възползват от нощното пътуване с влаковете между Русе и Стара Загора с прекачвания на съответните гари.

Така са създадени удобни връзки за гражданите от областите Враца, Ловеч, Плевен, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград в Северна България, и Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Пловдив, Хасково, Пазарджик, София, Кърджали и Благоевград в Южна България.

По-подробна информация може да бъде получена на сайта на БДЖ и на телефон 070010200.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов