Не отлагай мечтата си за нов дом

Новият „Супер жилищен кредит“ на Пощенска банка ни дава спокойствие и сигурност за финансовото ни бъдеще

Национална черта на българина е любовта към дома. Повечето статистики през последните години потвърждават, че България е една от държавите в ЕС с най-висок процент на хора, обитаващи собствени жилища, и най-нисък процент хора, живеещи под наем. Покупката на жилище е винаги актуална тема у нас и добрата новина е, че в момента се предлагат иновативни и разнообразни банкови продукти, които да ни подкрепят по пътя към мечтания нов дом.

СИГУРНОСТ, ПРЕДВИДИМОСТ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА СЕМЕЙНИТЕ ФИНАНСИ

В отговор на потребността за повече сигурност и възможност за планиране на бъдещето за българския пазар е разработен нов кредитен продукт, който предлага финансова предвидимост за цели 30 години. В Западна Европа и САЩ кредитите с фиксирана лихва за целия период са предпочитани, основно заради тяхната сигурност и предвидимостта им. Досега у нас липсваше подобен продукт, но вече се предлага от Пощенска банка с името „Супер жилищен кредит. Предимството при него е, че клиентите могат да ползват фиксирана лихва за целия период на договора. Така, ако сега кандидатстваме и изтеглим жилищен кредит с фиксирана лихва за 30 години, ще знаем какъв е гарантираният размер на лихвата чак до 2050 г. Възможността за дългосрочно планиране и спокойно управление на нашите лични финанси всъщност е най-добрата инвестиция в бъдещето, за която можем да мечтаем. А вече и да сбъднем.

ГЪВКАВОСТ, СВОБОДА И ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ

Има и още причини, поради които новият жилищен кредит е „супер“. Той е с фиксирана лихва за целия срок на кредита, но отлично може да откликва и на финансовите ни потребности за повече гъвкавост във времето. Сами избираме предпочитания от нас срок на кредита, спрямо възможностите ни: 10, 15, 20, 25 или 30 години. Може да се комбинира с опция „Флекси“ за гъвкаво управление на месечните вноски – можем временно да намалим или увеличим размера им в зависимост от текущите си разходи и финансова ситуация. Също така можем да го използваме за покупка, ремонт, както и за рефинансиране на съществуващ жилищен кредит. До края на месец юли можем да се възползваме и от специални промоционални условия.

ОЩЕ МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ И ЦЕННО СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ПОЩЕНСКА БАНКА

Жилищните кредити, предлагани от Пощенска банка, са гъвкави и осигуряват подходящи финансови решения за всяка ситуация. Освен единствения засега в България „Супер жилищен кредит“ с фиксирана лихва за 30 г., банката предлага и иновативни продукти, които носят допълнителни предимства на клиентите като „Спестовен жилищен кредит” или „Ипотечен овърдрафт”. И тъй като възможностите са различни, а нуждите на всеки потребител – индивидуални, експертите по жилищно кредитиране от Пощенска банка са на разположение за консултация. Дори не е нужно да посещаваме клон на банката, за да я получим, защото отскоро Пощенска банка предлага и безплатна онлайн консултация за жилищен кредит през мобилнoто приложение EVA Postbank, което може да бъде изтеглено от Google Play и App Store. Директно през апликацията можем да започнем процеса по кандидатстване за жилищен кредит, както и да получим предварително становище по искането си за финансиране. Повече информация за жилищните кредити на Пощенска банка има на www.postbank.bg



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов