Обновена учителска стая в СУ „Васил Левски“

Заедно с ремонта й, е обновен и кабинетът, в който се изучава китайски език

В СУ „Васил Левски“ – Русе, се състоя символичното откриване на обновената учителска стая. Заедно с ремонта й, е обновен и кабинетът, в който се изучава китайски език.

На тържеството присъстваха директорът на СУ „Васил Левски“ Галин Ганчев, кметът на Община Русе Пенчо Милков, зам.-кметът по хуманитарни дейности Енчо Енчев, председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев, ректорът на РУ „Ангел Кънчев“ Христо Белоев и началникът на Регионалното управление по образование Росица Георгиева

Обновената учителска стая е подарък за всички педагози, които не са прекъсвали работа по време на извънредното положение в страната. В знак на признателност към целия преподавателски състав, директорът на училището Галин Ганчев е обособил помещението по нов начин. В него липсват познатите дневници и учебна документация на хартия, защото работата на учителите, свързана с документи е станала изцяло дигитална в седмиците на онлайн обучението.

Отец Георги освети обновената стая, а лентата по случай „отварянето“ на стаята срязаха директорът Галин Ганчев и проектантът й - инж. Калинов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов