С много емцоии и усмивки бе закрит Есенен турнир по волейбол и тенис на маса в ДФСГ "Интелект"

В турнира се включиха 80 ученици от 8 до 12 клас

В Концертната зала на Държавна финансово-стопанска гимназия "Интелект" бе закрит Есенния общоучилищен турнир по волейбол и тенис на маса, организиран от Учебна компания „Интелект Груп“, с ръководител г-жа Анета Юлиева. В турнира се включиха 80 ученици от 8 до 12 клас, които от 18 октомври до 7 ноември 2019 г., честно и достойно премериха сили. В турнира по волейбол се състезаваха девет отбора, разпределени в 2 възрастови групи (8-9 клас и 10-11 клас), а в турнира по тенис на маса – 16 състезатели.

„Организирахме този турнир, защото искахме да съчетаем нашата дейност с безспорните ползи от движението и спортния дух. И не само – тази година нашето училище чества своята 30-годишнина, което смятаме, че е сериозен повод годината да бъде наситена със събития, в които ние – възпитаниците на гимназия „Интелект“, да можем да изявяваме разностранните си умения.“ – споделиха от сцената организаторите на турнира. Те благодариха на всички участници и обещаха да им предоставят възможност да се изявят и в други спортове, защото са доказали, че в гимназия „Интелект“ има спортен дух, екипност и много спортни таланти. А това ще стане реалност чрез още един – пролетен турнир, организиран от членовете на Учебна компания „Интелект Груп“. Учениците от компанията изказаха своята благодарност и към г-жа Деница Кръстева и г-н Явор Селимски, учители по физическо възпитание и спорт в ДФСГ „Интелект“, със съдействието на които този турнир е станал реалност.

Всички участници в турнира получиха сертификати. На волейболистите те бяха връчени от г-жа Деница Кръстева – главен съдия на проведените волейболни мачове, а на тенисистите – от г-н Явор Селимски – главен съдия на мачовете по тенис на маса.

И както във всяко състезание и в това има победители. Господин Емил Райков, директор на ДФСГ „Интелект“ приветства участниците и връчи медали, грамоти и материални награди на победителите.

В турнира по волейбол класирането е:
Първо място – Никола Кирилов, 12Г клас

Второ място – Павло Георгиев, 10А клас

Трето място – София Младенова, 11Б клас

В турнира по волейбол победители са:

8В клас във възрастова група 8-9 клас

11Б клас във възрастова група 10-11 клас

Честито на победителите!

С думите „Дерзайте и никога не спирайте да се стремите към върха!“ учениците от Учебна компания „Интелект Груп“ закриха церемонията по награждаването.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов