Диана Иванова: Русе трябва да бъде такъв, какъвто русенци го познават през годините!

Имам визия как искам да видя Русе в очите си, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе

На пръв поглед разликата в гласовете е много, но съдейки по стартовата позиция, от която тръгнахме, това е успех. Аз не съм изграденият политик, не съм човекът с натрупан опит - и в емоциите и изказа си. Аз съм гражданин, здраво стъпил на земята. Имам визия как искам да видя Русе в очите си. Искам Русе да е този модерен, европейски град, който винаги е бил. Това каза кандидатът на ГЕРБ в града Диана Иванова в интервю за сутрешния блок на БНТ.

"В момента Русе е малко свит. Не е толкова артистичен, мръсен е, хаотичен. Трябва му ясна концепция за развитие във всички сфери на живота. Ние, русенци, сме изключителни модерни хора. Русе има уникална възможност като ресурси, място, капацитет и човешки потенциал", посочи още Иванова. Тя е категорична, че на младите хора трябва да им се покажат перспективи и да се очертаят нови хоризонти.

Като важен проект тя посочи "Дунав мост 2" - една прекрасна перспектива за връзките на Русе с Европа.

"Разчитаме на подкрепата на всички русенци! Разчитам на подкрепа за личността ми, за морала ми. Русе е демократичен град и трябва да остане такъв, за да се развива с по-бързи темпове. Мисля, че на втори тур ще обединим всички сили и ще излезем смело напред", заяви Иванова.

"Аз съм русенката, не съм политикът. Това, което кажа, се случва. Вслушвам се в хората. Знам, че няма да управлявам сама. Ще управлявам с женска ръка в кадифена ръкавица, но аз ще работя с хората. Хората са истинската същност на един град", допълни кандидатът на ГЕРБ за кмет.

Тя отбеляза, че един от първите й приоритети ще бъде това да се обърне внимание на организацията за зимния сезон.

"Не даваме празни обещания. Това, което казвам, че трябва да се случи, аз съм убедена, че мога да го направя", каза още Диана Иванова.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов