На живо във Facebook: Диана Иванова отговаря на въпросите на русенци

Toва ще бъде един откровен разговор

Диана Иванова кани русенци на онлайн среща във Фейсбук утре, 30 октомври, от 16,00 часа. Всеки ще може да зададе своите въпроси и да научи повече за програмата, която предлага кандидатът на ГЕРБ за кмет на града.

"Уважаеми съграждани, благодаря за големия интерес към всеки детайл от моята програма. Благодаря ви за ангажираността към проблемите на града ни и за инициативността за срещи и провокиране на дискусии. Благодаря за обажданията и съобщенията! Затова реших да се „срещнем“ онлайн във Facebook, където ще можем да разгледаме основните неща, които ви интересуват и да отговаря на повечето от вас. Няма да е агитация, ще е откровен разговор", информира Диана Иванова на официалната си страница във Фейсбук.

"Затова очаквам вашите въпроси от сега до утре в 16:00ч., за да можем да съберем повече мнения и да мога да отговоря на повече хора. Пишете въпросите си тук в събитието. Разпространете го до повече ваши приятели и познати, защото за мен всяко мнение е важно и искам да отговоря на повече от вас. Ще ви очаквам тук – във Facebook Live утре сряда, точно в 16:00ч.", допълва тя.

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/780677652353886/Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)