Светлана Ангелова посети Дневния център на Фондация „Трета възраст“ в Русе

Народният представител от ГЕРБ Светлана Ангелова се включи в подготовката за Коледа в дневния център на Фондация „Трета възраст“ в Русе. Ангелова бе придружавана от представители на общинското ръководство на Жени ГЕРБ – Русе.

Депутатът показа уменията си в приготвянето на ястия за коледната трапеза и разговаря с възрастните хора по редица теми, свързани с ежедневието им. Тя отбеляза значителната роля на Ценка Димитрова – управител на Центъра, за да се създадат чудесни условия за отдих и творчество, както и съвместно честване на празници и рожденни дни. Подчертана бе и ролята на Община Русе за подобряване благосъстоянието на хората от третата възраст посредством предоставянето на нови социални услуги по проекти с европейско финансиране. Народният представител се спря на някои аспекти от новия държавен бюджет, които предвиждат допълнителни средства за лицата в неравностойно положение и старите хора.

В края на събитието Светлана Ангелова пожела на всички светли празници, здраве, лично щастие и благополучна Нова 2019 година.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"