Областният управител гостува на кмета на Гюргево

Поводът бе рождения му ден

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров заедно със своя заместник г-н Валентин Колев поздравиха кмета на Община Гюргево г-н Николае Барбу по случай рождения му ден.

Г-н Григоров пожела на кмета Барбу здраве и сили, с които да работи за просперитета както на Гюргево, така и на целия трансграничен регион.

По време на срещата двете страни обсъдиха и възможности за бъдещи съвместни инициативи. Акцент беше поставен върху развитието на туризма и възможностите за намаляване на задръстванията от двете страни на Дунав мост.

Областният управител удостои с г-н Бабру с плакет за принос в развитието на трансграничните отношения. Това се дължи на отличното партньорство между двете институции и това, че изградените институционални взаимоотношения между Русе и Гюргево винаги са били посочвани като еталон не само на национално, но и на европейско ниво.

Към множеството пожелания се включи и изпълнителният директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ г-жа Лили Ганчева, която от своя страна подари на рожденика картина, на която е изобразено Дървото на живота.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов