Пламен Нунев: Радостен съм да видя, че кметовете в община Борово са сред хората

От моите чести посещения на населените места в община Борово съм се убедил, че всички кметове тук са непрекъснато сред хората. Те нямат място в канцеларията, на бюрото. Сутрин те трябва да се срещнат с полицая в съответното село, за да  се запознаят с обстановката, а след това да поставят задачите за деня. Това заяви народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, който присъства на отчета на кмета на Община Борово Валентин Панайотов по повод 3 години от мандата му. Събитието се състоя в салона на читалището на град Борово и на него присъстваха общински съветници, кметове на населени места, кметът на общината Валентин Панайотов, граждани. Отчетът бе представен под формата на кратка мултимедия с акценти върху стореното досега. Накратко бяха отбелязани и започналите проекти в общината през тази година. Валентин Панайотов помоли присъстващите за оценка изпълнението на управленската програма и се включи в кратката дискусия с тях по актуални проблеми.

В хода на разговора народният представител даде пример със себе си и каква е дейността му всеки ден. „Хората трябва да ни познават и да си поставят проблемите, добави депутатът. Става дума и за такива в обществена полза, и здравословни и пр. При това ГЕРБ има адекватна реакция при всяка ситуация. Така се случва и в момента с една благотворителна кампания в Русе в помощ на двегодишната Лора от Басарбово“, посочи депутатът.

Пламен Нунев подчерта, че общинското ръководство в лицето на кмета Валентин Панайотов и неговия екип вече близо 3 години надгражда постигнатото, като реализира в пълен синхрон приоритетите за развитието на страната на местно ниво, а същевременно е и много активно при осъществяването на много инфраструктурни, социални и други проекти.

„Във всяко населено място на общината се е случило нещо, а ще има и още през идната година. Това зависи от активността на кметовете в селата“, каза Пламен Нунев.

Той изрази надежда, че общинският център и селата ще придобиват още по – приветлив вид.

Депутатът благодари на председателя и зам. – председателя на Общинския съвет – Борово, на общинските съветници, както и на кметовете за работата и постигнатите резултати.

От свое име и от името на колегите си Светлана Ангелова и Андриан Райков Пламен Нунев поздрави жителите на град Борово и всички населени места в региона по повод празника на Общината. През тази година се навършват 34 години от обявяването на Борово за град и 40 години от обявяването на района за община.

В края на събитието на сцената се изяви големият български актьор Георги Мамалев.Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов