Държавна Опера Русе подкрепя мисията на Фондация „Александър Русев“

Целта е да бъде създаден модерен рехабилитациоен център за деца с увреждания

Държавна Опера Русе подкрепя мисията на Фондация „Александър Русев“ да бъде създаден модерен рехабилитациоен център за деца с увреждания.

"Приканваме нашата аудитория да подкрепи мечтите на тези деца за едно по-добро бъдеще. Тази вечер във фоайето на Доходното здание, където ще се проведе концертът "Children in time", ще бъде поставена дарителска каса и всеки желаещ ще може да направи своето дарение. Русенци ще могат да се срещнат и с Теодор Цветков, който наскоро прекара във водата на езерото Липник повече от пет часа плувайки и показа изключителна воля и издръжливост, за да популяризира идеата на фондацията", споделиха от операта.

Николо Коцев също застава зад каузата на фондацията и ще допринесе за популяризиране на нейната мисия.

Фондация "Александър Русев" е учредена с дарение, направено от неговия баща. Основната цел на фондацията /изграждането на модерен басейн/ е дейност, изискваща много средства. Фондацията разчита на помощ от всички, които приемат като свое верую създаването на възможности за децата, които нямат привилегията да са здрави, да спортуват, да живеят пълноценно и да мечтаят за едно по-добро бъдеще.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)