Кметът Стоилов откри Шестото автомобилно изложение

Мисия

08-06-2018, 14:18

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 60 участници – в четвъртото издание на Парад на ретро автомобили в Русе

Организатори са „София Франс Ауто“ и „Мото-Пфое“ под егидата на русенското сдружение „Сервизи за качество в автомобилния ремонт“ /СКАР/

Днес, на паркинга пред магазин „МЕТРО“, беше даден старта на Шестото автомобилно изложение в Русе, което ще продължи до 10-ти юни. Кметът на Община Русе Пламен Стоилов поздрави организаторите и участниците: „Изложението става все по-успешно и популярно с всяка изминала година. Радвам се, че град Русе е домакин за поредна година на това събитие, показващо най-новите модели автомобили и тенденции в бранша“. Управителят на „Мото-Пфое“ Валери Костов от своя страна съобщи,  че през тази и изминалата година се включват и нови участници от други градове, както и марки, които не са представяни до сега в Русе. В продължение на три дни посетителите на автосалона ще могат да видят на живо последните модели на автомобилни марки като „Ауди“, „Алфа Ромео“, „БМВ“, „Грейтуол“, „Дачия“, „Киа“, „Ланча“, „Мазда“, „Нисан“, „Опел“, „Пежо“, „Рено“, „Сузуки“, „Субару“, „Фолксваген“, „Фиат“, „Форд“ и „Хюндай“. Сред тях ще има и премиери, а освен това ще бъдат представени нови технологии в производството на автомобилни гуми, масла и редица технически оборудвания. 

Организатори са „София Франс Ауто“ и „Мото-Пфое“ под егидата на  русенското сдружение „Сервизи за качество в автомобилния ремонт“ /СКАР/ със съдействието на фирма „Фаер-99“. 

Програма: 

08 юни, петък 

10:30 ч. – откриване 

19:00 ч. – край на първи ден 

09 юни, събота 

10:00 ч. – начало 

11-14 ч. – безплатни сладоледи за децата 

19:00 ч. – край на втори ден 

10 юни, неделя 

10:00 ч. – начало 

16:30 ч. – закриване



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов