Евродепутатът Андрей Новаков и депутатът Нунев ще посетят Бяла

Новините

31-05-2018, 16:32

Снимка:

Община Бяла

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пламен Нунев поздрави жителите на Бяла за празника на града

Ще бъдат обсъдени приоритетите на община Бяла, икономическото развитие на региона и възможностите за европейско финансиране

На 03.06.2018 г., неделя, Андрей Новаков, член на Европейския парламент от ПП ГЕРБ/ЕНП и Пламен Нунев, народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и областен координатор на партията, ще проведат работна среща с кмета на община Бяла, Димитър Славов. Ще бъдат обсъдени приоритетите на община Бяла, икономическото развитие на региона и възможностите за европейско финансиране. По време на срещата Андрей Новаков ще запознае присъстващите с акцентите на събитието, което организира на 21.06.2018 г. в з. „Европа” в Русе, свързано с кохезионната политика на ЕС след 2020 г. и с представянето на нова интернет платформа за подпомагане на малките и обезлюдени населени места в България.

                След срещата евродепутатът и колегите му ще инспектират ремонтните дейности на „Спортен комплекс” – Бяла, както и строителните работи по изграждането на функционална спортна площадка в с. Копривец и на православен храм „Св. Пантелеймон” – гара Бяла. Андрей Новаков ще присъства и на откриването на Събора на българската песен и танц „Бяла 2018”, което е планирано за 16:30 ч същия ден.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов