Пламен Нунев поздрави жителите на Бяла за празника на града

Депутатът подчерта, че строителството на бъдещата магистрала Русе – Велико Търново ще започне оттук

Тази дата се отбелязва с гордост от гражданите на Общината поради факта, че са създадени предпоставки за устойчив напредък във всички сфери на обществено – политическия живот, които използвате пълноценно, за да се осъществят поставените от вас самите чрез управленската програма на кмета Славов цели и задачи. Със своите собствени ръце вие създавате модерния облик на град Бяла“, се казва в поздравителния адрес на Пламен Нунев.

Примерите с осъществените проекти са много: асфалтирането на улици, новата „Арена Бяла“, Водния проект. Предстои завършването на храма „Свети Пантелеймон“ в кв. „Гара Бяла“, ремонта на градския басейн, регионалното депо за отпадъци и др.

Депутатът подчерта, че строителството на бъдещата магистрала Русе – Велико Търново ще започне оттук. 

Днес България намери пътя към стабилността при новото правителство на ГЕРБ, като постепенно става пример за останалите държави – членове на Европейския съюз как трябва да се осъществява държавното управление в интерес на гражданите“, отбеляза още Нунев и изрази пълната подкрепа за всички жители, които считат, че промяната трябва да продължи. 

Това е единственият път, който ще позволи на Община Бяла да постигне онези европейски стандарти, към които се стремим през 11-те години членство в ЕС, завърши приветствието си народният представител. 

Поздравление по случай празника отправи и кметът на Община Бяла Димитър Славов в присъствието на общински съветници, кметове на съседни общини, кметове на кметства и стотици граждани. 

По – късно Нунев и Славов присъстваха на концерта по повод празника в центъра на Бяла.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов