Кметът Стоилов покани медалистите от японския шампионат по карате

Мисия

21-05-2018, 15:45

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

62 медала за русенските щангисти от Държавното лично първенство

Стоилов подари на медалистите знаме на Русе и им пожела успех

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов се срещна с Ангел Вецов и Стилиян Петков, които постигнаха грандиозен успех в провелия се в края на април японски шампионат по карате киокушин-кан „All Japan“. На срещата присъства и председателят на СК „ИПОН-Русе“ Мирослав Барбов. 

Ангел Вецов стана шампион в категория до 85 килограма. По пътя си към златото той успя да преодолее трима японски каратисти, като по този начин стана единственият българин, стигнал до титлата. Стилиян Петков спечели сребърен медал в категория до 65 килограма. Той се справи с японец и руснак, а на финала отстъпи пред състезател от Казахстан. Ангел Вецов и Стилиян Петков са многократни медалисти и в други първенства. 

Стоилов подари на медалистите знаме на Русе и  им пожела успех. „Бъдете здрави и запазете желанието си за нови победи. За русенци е чест, че талантливи момчета като вас прославят града ни.“ От своя страна, младите медалисти, заедно с техния треньор, подариха на русенския градоначалник часовник и календар със снимки на състезатели и логото на клуба.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов