Зам.- кметът Карапчански поздрави участниците в „Големите малки“

Мисия

16-05-2018, 15:20

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инициативата FinKids за финансова грамотност на ученици ще се проведе в Русе

Кампанията на вестник „24 часа“ има за цел да подпомогне и насърчи малките фирми

Днес, в Русенски университет „Ангел Кънчев“, се проведе семинар за предприемачи, съпътстван от информационна кампания за конкурса „Големите малки“, насочен към развитието на малкия бизнес в България. Организатор за четвърта поредна година е вестник „24 часа“. Модератор на събитието беше Иван Михалев, търговски директор на медийна група "България". Приветствия към присъстващите отправиха зам.-кметът по европейско развитие в Община Русе д-р Страхил Карапчански и проф. Христо Белоев – ректор на РУ „Ангел Кънчев“ и председател на Общински съвет – Русе.  Д-р Карапчански поздрави участниците в семинара и  връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов до управителя на медийна група "България"  Венелина Гочева. Зам.-кметът увери присъстващите, че Община Русе винаги е подкрепяла бизнеса и акцентира върху важните за Русе инфраструктурни проекти, които ще променят облика на града. 

Кампанията на вестник „24 часа“ има за цел да подпомогне и насърчи малките фирми, които са гръбнакът на всяка икономика. В рамките на конкурса 10 фирми-победителки ще получат награда – безплатен рекламен пакет във вестник „24 часа“, както и на сайта на стойност 10 000 лв. всеки. Чрез рекламата, ще се даде възможност на фирмите да достигнат до повече клиенти и да развият бизнеса си. 

Целта на съпътстващите събития на кампанията е малките и средни фирми в България да получат от първа ръка актуална и полезна информация за различните услуги и проекти, по които могат да разчитат на подкрепа от държавните институции. Партньори по проекта са Министерството на икономиката, Изпълнителна агенция за подпомагане малки и средни предприятия в България, Българската агенция за експортно застраховане и Българска пощенска банка.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)