„Железният отбор“ се върна с награди от състезание

Мисия

03-04-2018, 09:00

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бюрото по труда в Русе- с три проекта със социални партньори

Солистът Николай Тончев се класира на 3-то място при юношите, както и дуетът на Александра Папазова и Алекса Ангелова, отново при юношите

Хип-хоп формацията „The Iron Squad-Железният отбор“ към Общински младежки дом – Русе се завърна от първото си състезание. Общо тринадесет представители на групата участваха в международния „София денс фест 2018“, който се проведе от 30 март до 1 април в Спортна зала "Триадица". Железният отбор, с ръководител Виктория Гинкова, се включи в състезанието на 1 април в стил "хип-хоп" в категориите соло, дует и формация. Въпреки конкуренцията и емоцията от участието в първия им такъв конкурс, в соло и дует, младежите се наредиха достойно сред финалистите. Солистът Николай Тончев се класира на 3-то място при юношите, както и дуетът на Александра Папазова и Алекса Ангелова, отново при юношите. В категория „Формация“, завоюваха шестото място, надигравайки се с отбори от България, Сърбия и Македония. За трите си дена, феста събра на едно място над 10 стила и многобройни любители на танца. 

 

Младежите споделят, че са щастливи от възможността, която ОМД - Русе им предоставя за занимания, свързани с любимите им танци, както и за първото им участие в такова мащабно състезание. Те се завърнаха вдъхновени и мотивирани за нови постижения на сцената.

 

 

         



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов