Пламен Нунев поздрави вицеевропейския шампион по вдигане на тежести

Спорт

02-04-2018, 17:04

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенци взеха отличия на XV Национален конкурс в Пловдив

Звездите са Стилян Гроздев и неговия съотборник Ангел Русев

Спечелената преди дни европейска вицетитла при мъжете на първенството в Румъния е атестат за бързото Ви развитие в трудния спорт по вдигане на тежести. Много труд, решимост, воля и себеотдаване се изискват от един млад човек, за да постигне този сребърен медал“, каза днес в приветствието си народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев. Това стана в присъствието на д-р Кирил Панайотов – основен спомоществовател и създател на ТСК „Русе“, треньорите Кръстина и Радослав Атанасови, съотборника на Стилян - Ангел Русев, който зае пето място на европейското първенство по вдигане на тежести в Букурещ.

Народният представител сподели оптимизма си, че с помощта на треньорите Атанасови медалът на Гроздев съвсем скоро ще бъде златен, защото потенциалът му е много голям, а годините за себедоказване и големи успехи за ТСК „Русе“ и България на международни спортни форуми са пред младия състезател. Депутатът призова младежите да оправдаят доверието на д-р Кирил Панайотов и неговия екип, които влагат немалко средства и усилия, за да бъдат на почетната стълбичка и развяват гордо българския трикольор. Г-н Нунев се ангажира с подкрепа в обновяване на спортната база и условията за тренировки в Русенска област, за да има още много поводи за споделена радост с почитателите на щангите.

„Пожелаваме Ви да запишете името си сред най-талантливите представители на тежкоатлетите у нас с медал на Олимпиадата в Токио, като така ще продължите убедително списъка на прославилите се българи в този обичан по целия свят спорт“, завърши Пламен Нунев и връчи специални подаръци на медалиста и екипа на ТСК „Русе“.

 

   



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов