Турнир по спортни танци

Мисия

01-04-2018, 09:30

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бюрото по труда в Русе- с три проекта със социални партньори

Организиран от Клуб по спортни танци „Фламинго`98“, Българска федерация по спортни танци и Община Русе

Снощи, в Канев център, се проведе 16-тото издание на Турнир по спортни танци, организиран от Клуб по спортни танци „Фламинго`98“, Българска федерация по спортни танци и Община Русе.

С приветствие към участници и гости се включи заместник-кметът по устройство на територията в Община Русе инж. Димитър Наков. На събитието присъства и народният представител Пламен Нунев, който връчи плакет на организаторите по повод 20 години Клуб по спортни танци „Фламинго`98“. Емоционално видео бяха подготвили малки и големи възпитаници на клуба, с което поздравиха своите треньори за кръглата годишнина.

 

„Щастлив съм да дам началото на турнира „Купа Русе“ и да ви поздравя от свое име и от името на кмета на Община Русе  Пламен Стоилов. Пожелавам успех на всички участници, а на публиката да се наслаждава на танцовото изкуство“, заяви инж. Наков и връчи поздравителен адрес на ръководителя на клуб „Фламинго“ Цветомир Панчев от името на кмета Пламен Стоилов.

 

Тази година в събитието, което премина през няколко кръга - Турнир за изгряващи звезди; Открит турнир и Купа Русе,  се 

Основните цели на клуб „Фламинго“ са развитие и популяризиране на танцовото изкуство сред младите хора, като организацията възпитава представителите на младежта в здравословно поведение и начин на живот. В историята на клуба до края на 2017 година са записани над 500 финала на различни танцови събития. Състезателите са завоювали над 80 бронзови, 80 сребърни и 60 златни медала.

 Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)