19-ти ноември – Световен ден за борба с насилието над деца

Животът

19-11-2017, 12:00

Снимка:

СУ "Васил Левски"

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ученици от СУПНЕ – Русе с награди от конкурса „Моята среща със Земята от Космоса”

„Съюз на младите юристи“ –Русе влиза в кампания „Насилието не е решението, а проблемът“

„Съюз на младите юристи“ – клон Русе съвместно с Държавна агенция за закрила на детето стартира кампания „Насилието не е решението, а проблемът“

По повод 19-ти ноември – Световен ден за борба с насилието над деца и 20-ти ноември – Световен ден на детето, „Съюз на младите юристи“ – клон Русе съвместно с Държавна агенция за закрила на детето стартира кампания „Насилието не е решението, а проблемът“. Откриването ще се състои на 20.11.2017 г., от 17:30 ч., в Русенски университет „Ангел Кънчев“, корпус 2, зала 2Б. 313.

Доктор Невена Русева, психологът Мая Христова и други експерти, ще направят кратко представяне на различни мерки за превенция, а след това присъстващите ще имат възможност да се включат в открита дискусия по темата. Каним ученици, студенти и всички граждани на град Русе, желаещи да присъстват на събитието ни. Като продължение на кампанията ще са последващите посещения на членовете на Съюза в русенските училища, посредством които ще имат възможността да запознаят учениците с видовете насилие и мерките за превенция.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов