„Дунав" Русе пусна в продажба билети за мача със „Септември“ София

Спорт

27-10-2017, 15:40

Снимка:

ФК „Дунав“

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Благотворителен футболен турнир „За Купата на Ротаракт“

Касите на стадиона започват продажбата на билети в 14,00 ч. а вратите отварят в 15,00 ч.

На 26 октомври започна  продажбата на билети за двубоя срещу Септември Сф. Домакинският мач на „Дунав“ е в понеделник – 30 октомври на Градския стадион в Русе с начален час 16,30 ч.

 

Пропуските са с цена 8 лв. Те могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 4 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе – в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“. В офисът на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/ няма да се продават билети за следващите три домакински двубоя поради технически причини.

 

Ръководството на ФК „Дунав“ Русе вече пусна в продажба и билети на цена от 5 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката. 

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно. 

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”. 

Касите на стадиона започват продажбата на билети в 14,00 ч. а вратите отварят в 15,00 ч. Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурностСнимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия