Благотворителен футболен турнир „За Купата на Ротаракт“

Спорт

25-10-2017, 09:59

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ротарианци чистиха около Хиподрума

Право на участие имат лица навършили 18 години, които са физически здрави и не са картотекирани през последните 2 години

За втора поредна година Ротари клуб Русе и Ротаракт клуб Русе организират благотворителен футболен турнир „За купата на Ротаракт“. Събитието ще се проведе на 28 октомври от 10:00 часа на игрищата до спортен комплекс „Олимпия” в ж. к. „Дружба 3”.

Усилията на организаторите са насочени към събиране на средства за закупуване на дефибрилатор за линейките в Русе, в полза К.О.Ц. Русе. И именно поради причината, че каузата е в полза на всички нас, тазгодишният турнир е под надслов „НЕ ЗА НАС. НЕ ЗА ВАС. ЗА ВСИЧКИ Е!“.

Право на участие имат лица навършили 18 години, които са физически здрави и не са картотекирани през последните 2 години в „А”, „Б” и „В” републикански футболни групи. Всеки участник в турнира заплаща такса в размер на 5 лева. Общо ще бъдат 16 отбора, всеки със седем участника. Организаторите съобщават, че все още има сбободни места за два отбора. Желаещите да участват, могат да се запишат на номер 0888 49 00 33.

            Който желае просто да подкрепи инициативата без да участва в отбор, също е добре дошъл. Ще има специална урна, където всеки може да дойде на място в събота и да подпомогне каузата директно, като пусне сума по своя преценка, срещу която да получи кафе или чай.

За победителите ще има награди, подсигурени от спортни магазини ЯКО, сладкарница "Dolce Vita", клуб "Караоке стар" и бирария Roger's,

Турнирът е благотворителен и не се предвиждат финансови награди.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов