Празник на плодородието на 7 октомври в Русе

Русе Лайф

01-10-2017, 09:00

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ути Бъчваров отново бе гост на празника на плодородието в Шабла

И програма на централния пазар

„Общински пазари“ ЕООД – гр. Русе ви очаква на станалия ежегоден празник на плодородието, който по традиция провеждаме първата събота на октомври !

И тази година ви очакваме да бъдете наши гости – денят е 07.10.2017 год., а часът, в който стартира празничната ни програма е 10,30 часа ! Място  е  площадът  на Централен общински пазар !

Очакваме ви, за да отпразнуваме заедно богатството, изобилието и пищността на есента; да се заредим с енергията на чистата храна на нашите изложители – фурни „Филаделфия“ и „Куси“; сладкарници „Чайка“ и сладкарница „Мадлена“; билки, подправки ,вина, сиропи и различни био продукти от магазин „The secret garden“, биологично чисти зърнени продукти с лимец ; мед и пчелни продукти на д-р Kехайов от Природен парк „Русенски лом“, месните деликатеси на известния майстор Христо Христов от Бачково; млечните продукти на ферма „Капанци“, както и готовите храни за хапване на място, дело на младите, но изключително талантливи шеф – готвачи от Професионална гимназия по туризъм „- гр. Русе.

Нека закичим душата си с празничната ни програма, която ще ви върне назад, в златните години на пазарищата в града ни с изпълненията на самодейците при читалището в кв. „Средна кула“ – „Св. св. Кирил и Методий“, с ръководител г-жа Маркова, уникалните изпълнение на талантливите деца на града ни; игрите и веселието за най-малките от „Веселяците“ и много музика, подаръци и празнични мигове за всички наши гости !



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов