Изложба с рисунки, награди от конкурс за есе и концерт на Фестивала „Етноритми без граница“

Мисия

16-05-2017, 11:17

Снимка:

Eквилибриум, архив

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Благотворителна вечер на Жени ГЕРБ – Русе подкрепи 20 абитуриенти

На 18 май ,и са част от проект „Интегриран подход на Община Русе за интеграция на роми и други уязвими групи на територията на общини в област Русе

На 18-и май, от 16 часа, във фоайето на Община Русе ще бъде открита изложба на тема „Цветовете на етно приятелството“. Рисунките са от проведен конкурс, в който участват деца от 7 до 18 годишна възраст. Предстои и награждаване на победителите от конкурса за есе на тема „Хармонията на етническата толерантност“. Те са част от организирания фестивал „Етноритми без граници“, който включва и концертна програма.

От 16:30 часа на сцената на Пленарна зала на Община Русе, деца и младежи ще представят песни и танци на различните етноси в България. Организираните конкурси и концертът се провеждат за втора поредна година и са част от проект „Интегриран подход на Община Русе за интеграция на роми и други уязвими групи на територията на общини в област Русе“ в партньорство с Община Иваново, Община Борово и Община Ветово. Реализира се с финансовата подкрепа на Швейцария в рамките на швейцарския принос за разширения Европейски съюз.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов