Благотворителна вечер на Жени ГЕРБ – Русе подкрепи 20 абитуриенти

Русе Лайф

16-05-2017, 10:14

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седем държави - в Четвъртата международна академична седмица по Еразъм в Русенския университет

Ангелова: Пожелавам ви да сте смели и да приемате с положителни чувства всяка едно препятствие в живота

Благотворителна вечер събра над 5000 лева в подкрепа на абитуриенти в неравностойно положение в Русе. Тя се състоя тази вечер в зала „Европа“ на Доходното здание. Инициативата бе на народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и организационен секретар на Жени ГЕРБ в България Светлана Ангелова и общинското ръководство на Жени ГЕРБ – Русе.

„Тази благородна идея реализираме благодарение на вашата съпричастност. Досега сме подали ръка на близо 50 младежи за хубав старт в живота. Тази година помагаме на 20 абитуриенти да получат своя шанс за чудесен старт в живота“, обърна се към присъстващите гости  Ангелова. Една абитуриентска вечер е най - вълнуващото събитие за всеки. Тя трябва да бъде почувствана като незабравим и красив празник. На този ден се отваря нова страница в живота на всеки човек, изпълнена с предизвикателства и нови емоции. Пожелавам ви да сте смели и да приемате с положителни чувства всяка едно препятствие в живота“, пожела на присъстващите абитуриенти и бъдещи студенти народният представител. Цаниела Петкова, която получи подкрепа от Жени ГЕРБ през миналата година, когато завършваше училище, изрази своята благодарност пред публиката в залата.

Събитието под мотото "Подай ръка, подари празник" бе посветено на набиране на средства, които ще се предоставят на завършващи 12 клас тази година, които нямат възможност да организират сами абитуриентския си бал. Манекените на агенция „Елит Д“ представиха най – новите тенденции за сезон пролет – лято от колекциите на фирми от Русе и страната – „Ваяна“, „Антоан Вил“, „Кенсол“ и „Скарлет“. Прическите и грима бяха дело на екипа на салони „Галка“. Спомоществователи бяха още: „AS Stroi, „Бозмов“, „Бороимпекс“, „Паркстрой“ ДЗЗД, „Солей“, хотел „Теодора Палас“, Винарска изба - Две могили и др.

За доброто настроение на всички се погрижиха танцьорите от клуб по спортни танци „Настроение“ – Русе, Мира Пуйкова, Габриела Иванова и др. Водещ бе Димитър Туджаров – Шкумбата.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов