Втора Гран при за балет „Импулс"

Мисия

15-05-2017, 15:33

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Деца от СУ „Христо Ботев“ Русе откриха своята първа изложба

Купата за „най-добър изпълнител“ грабна Мери-Ан Савова

Много атрактивно и впечатляващо се представиха балерините от „Импулс“ към ОМД в Международния танцов конкурс „Flashdance“ в Каракал, Румъния, който се проведе в съботния ден на уикенда.

Възпитаничките на Петя Бонева и Вероника Миланова се представиха с 5 танца в първа, втора и трета възрастова група в направление „танцово шоу“. И тази година надпреварата за първите места беше изпълнена с много труд и упоритост от страна на участниците. Купата за „най-добър изпълнител“ грабна Мери-Ан Савова от балет „Импулс“. Първите места и в трите възрастови групи отново бяха за танцовото студио, като танците, които спечелиха сърцата на публиката и журито бяха „Испански танц“, „Sweet ladies“ и „Устрем“. „Дивашки танц“ грабна третото място в първа възрастова група, а танцът „Гордост и предразсъдъци“ – второто място в трета възрастова група.

В направлението се състезаваха общо 18 състава, но голямата награда Гран При грабнаха балерините от „Импулс“ за цялостното си представяне в конкурса. Тази награда те печелят за втори пореден път.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов