Пуснаха в продажба билетите за грандиозния концерт на Василис Карас

Русе Лайф

01-05-2017, 10:08

Снимка:

БУЛСТРАД АРЕНА

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Финалът на кампанията „Бисерче вълшебно“ 2017 ще e на 3-ти май в Русе

Специална част от представлението на Карас ще бъде с пълен състав оркестър

Най-популярният гръцки изпълнител, Василис Карас, пристига в Русе и ще изнесе не просто концерт, а цял спектакъл в зала БУЛСТРАД АРЕНА! Новината от днес е, че билетите вече са в продажба. Те са на цени от 35 до 70 лв. и от 100 до 150 лв за ВИП местата. Продават се в мрежата на Eventim в цялата страна и на касата на зала БУЛСТРАД АРЕНА, която е с работно време от 15:00 до 19:00 часа. Информация за ВИП маси можете да получите на 0894 562 434.

 

Специална част от представлението на Карас ще бъде с пълен състав оркестър, който по многочисленост и професионализъм спокойно може да се сравни с камерна филхармония. Музикантите от оркестъра на Карас допълнително ще допринесат за пищността на шоуто и това публиката да се потопи в гостоприемната атмосфера на гръцкото Средиземноморие.

Василис Карас е най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения фенове.

През годините той добива популярност в цял свят и изнася концерти в Канада, Европа, Азия, Австралия. Програмата му е изключително натоварена, което е и основната причина рядко да имаме удоволствието да го виждаме в България.

Василис никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Издал е над 40 албума, цели четири от които през тази година.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов