Културен афиш на Регионалната библиотека в Русе през този месец

Мисия

31-01-2017, 13:13

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

ВАС потвърди резултатите от изборите за общински съветници в Русе

Продължават лекциите на клуб „Здраве“

10 февруари, четвъртък, 17.00 ч., Фоайе, ІІ етаж – Вечер на руската дипломация. Организатори: Генерално консулство на Руската федерация в Русе, Сдружение „Приятели на Русия „Александър Невски“ – Русе, Дружество 1940 – Русе към Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, Клуб на творците към Регионален съюз на ОСЗР – Русе, РБ „Любен Каравелов“. Събитието е посветено на Деня на руската дипломация, който в Русия се отбелязва на 10 февруари.

 

16 февруари, четвъртък, 17.30 ч., Фоайе, ІІ етаж – Клуб „Здраве“: „Гъби с лечебна сила“.

Гост-лектор ще бъде д-р Дарина Кънева.

Д-р Дарина Кънева е завършила медицина през 1985 г. в гр. Плевен. Има специализации в областта на общата медицина, хомеопатията и микотерапията. От 8 години работи с лекарствени гъби, които използва в своята практика за профилактика и подобряване на човешкото здраве. Член е на „Общество по лекарствените гъби в България“, създадено през 2013 г.

 

18 февруари, събота, 11.00 – 18.00 ч., Обучителен център – Клуб „Здраве“: „Събуждане – 3“. Гост-лектори ще бъдат будителите от ново поколение Красимир Гечев и Богомила Христова.

По време на семинара лекторите ще представят теми, свързани с възстановяването на възможностите на физическото тяло; почистване на физическото тяло – принципи, методи и технологии; хигиена на жизненото пространство; гладуване и уринотерапия. Семинарът ще бъде придружен и с практически съвети.

 

28 февруари, вторник, 16.00 ч., Фоайе, ІІ етаж – Дискусия „Гордост и горделивост : Гледната точка на теологията и психологията“. Какви са вечните закони на любовта към Бога и хората? Как нашите мисли и чувства влияят на собствената ни съдба и на съдбата на човечеството? На тези и други въпроси ще отговорят Ивайло Сяров – магистър по теология и Галина Йорданова – магистър по психология. Организатори: Фондация „Русчук“, РБ „Любен Каравелов“ и ПГ по облекло „Недка Иван Лазарова“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов