За пръв път зала „Опера” ще приюти „Фондацията”

Новините

30-01-2017, 16:56

Снимка:

Държавна опера Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Клуб „Приятели на Народен парк „Русенски Лом“ в международен проект

Легендарните музиканти ще редуват незабравимите хитове на групите, от които е започнала знаменитата им кариера

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще представят изключителен проект, заедно с над четиридесет музиканти от симфоничния оркестър на Държавна опера - Русе, с диригент Владимир Бошнаков.

Събитието ще се състои на 31 януари от 19 часа в Държавна опера – Русе.

Супергрупата „Фондацията” ще представят любими песни на три поколения българи. Някои от заглавията са: „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони. Легендарните музиканти ще редуват незабравимите хитове на групите, от които е започнала знаменитата им кариера.

Членове: ("THE FONDATION" е умишлена, словесна комбинация между два езика и запазена марка на "Фондацията".) Кирил Маричков-вокал,бас-китара,китара,пиано. ("Щурците') Иван Лечев-вокал,китара,цигулка. ("ФСБ") Дони-вокал,бас-китара,пиано,китара. ("Дони и Момчил") Славчо Николов-вокал,китара ("Б.Т.Р.) Венко Поромански-ударни (екс-"Те").

Интересът към концерта е видим от липсата свободни билети за места в зала „Опера”. Настроение, симфония и любима музика, очаква меломаните в последната вечер на месец януари.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен