Благотворителен базар "Заедно" организира Студио за съвременни танци FREEDOM

Русе Лайф

19-11-2016, 09:00

Снимка:

Студио за съвременни танци FREEDOM

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Канят деца и родители на открит урок „Акробатика и балет“

Всяко едно участие на децата от състава на големите международни форуми е свързано с редица плащания

За втора поредна година, ръководителите, децата, родителите и приятелите на Студио за съвременни танци FREEDOM при Държавна Опера - Русе, организират БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР "ЗАЕДНО", с любезната и приятелска подкрепа на Mall Rousse. Той ще се проведе на 17 декември от 11 до 18 часа.

Целта и идеята на това събитие, на този разнообразен базар, са набиране на средства за децата от студиото, с цел осъществяване участията им на международна сцена в шампионатите от новият танцов сезон през 2017. Тъй като децата са част от частна формация, принадлежаща единствено и само на своят град и не е включена в бюджета на Общината и прилежащите и за разпределение бюджетни предприятия и центрове, съставът е на самоиздръжка. Като най-проспериращият състав в град Русе, представял града ни, а и държавата ни на множество форуми, както в,така и извън страната, децата се нуждаят от финансиране. От тук тръгва и идеята за БЛАГОТВОРИТЕЛНИТЕ БАЗАР. По време на миналите коледни празници, бе организиран и първият базар "ЗАЕДНО". Тази година го провеждаме за втори път, като идеята ни е да стане ежегоден и традиционен за децата и ръководителите на състава. Всяко едно участие на децата от състава на големите международни форуми е свързано с редица плащания: такси участия, транспорт, нощувка и изхранване за периода на състезанията. Но преди всичко това са необходими и костюми за новата продукция, за да можем да представяме града ни и държавата ни, на възможно най-високо ниво.

НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО НИ ПОДКРЕПЯТ И ЩЕ УЧАСТВАТ В БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА ИНИЦИАТИВА: * DessArt - ръчно изработени бижута - уникати от мъниста * Работилница "Лудите Каки" - кратко и ясно... Единствени по рода си. * Ателие Кирилови - Творци неповторими * Деяна Владова - Очарования от прежда * Мирела Партинова - Фотограф * Деца, родители и приятели на ССТ FREEDOM - Ръчно изработени картички и играчки, рисувани чанти и аксесоари и др.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов