Депутат Пламен Нунев: Много са оптимистите, защото вече виждат това, което Димитър Славов и екипът му са сътворили

Кметът представи предстоящите проекти и ремонти Бяла и кметствата, които ще започнат или ще бъдат завършени още през 2017-а

„Моля да подкрепяте Димитър Славов занапред, за да може действително Бяла да придобие вида, в който всички искаме да я видим. Аз се чувствам удовлетворен от това, което се случва досега“, каза днес народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, който участва в събрание, посветено на отчета за стореното през първата година от мандата на кмета на Община Бяла. Събитието се проведе в препълнения салон на местното читалище. Тук присъстваха още председателят на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, общински съветници и кметове на кметства от региона, много граждани.

Старите хора са казали: „Не по приказките, а по делата ще ги познаете. Надявам се и догодина да имате много поводи за радост, защото предстоят много проекти с европейски средства. Те ще останат за децата и внуците ни. Активната работа не е само в града, но и в кварталите и малките населени места”, заяви депутатът, като се спря на завършения основен ремонт на пътя Бяла – Копривец, ремонтът на улици, изграждане на места за отдих и детски площадки и др. Ще продължим да помагаме и на болни деца, и на възрастни хора в неравностойно положение чрез реализацията на проекти като този за топъл обяд и др., посочи още Пламен Нунев.

„Много бяха песимистите, когато трябваше да го издигаме за кмет. Сега мисля, че са много оптимистите, защото виждат това, което Димитър и неговият екип са сътворили. Само обединени в една кауза ще вървим напред“, заключи  Нунев, който изрази категоричната си подкрепа за настоящото управление на Община Бяла. 

Посещенията на министър – председателя Бойко Борисов и министри от правителството в Бяла и областта през последните месеци по конкретни поводи и поетите ангажименти в различни сфери са доказателство за доверието, с което се ползва Димитър Славов и колегите му. 

 Славов на своя ред очерта в подробности в продължение на около 40 минути създаденото в областта на инфраструктурата, социалната политика и пр. през 2016-а. Кметът говори и за предстоящите проекти и ремонти в град Бяла и кметствата, които ще започнат или ще бъдат завършени още през 2017-а. 

Всяка година ще заставам пред вас и ще се отчитам по този начин, защото изпълнявам поетите в предизборната програма ангажименти, заяви накрая кметът. Те се случват благодарение на народните ни представители, за чиято подкрепа благодаря сърдечно, подчерта той

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов