Нова спортна площадка в Бяла. Откриха я Пламен Нунев, председателят на ОбС Мариан Антонов и кметът Димитър Славов

Спорт

02-11-2016, 16:54

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пламен Нунев, министър Горанов и кметът на Бяла огледаха строящи се обекти в Бяла

Съоръжението е многофункционално

„По делата ще ги познаете. Виждате какво кметът и екипът му правят за Вас, хората на Бяла. За мен, кв. „Гара Бяла“ ще стане знаков културно – спортен център“, каза народният представител. Финансовата политика на кмета на Бяла е рестриктивна, но паралелно с това се случват много неща, подчерта депутатът. 

Той даде за пример посещението в района на финансовия министър Владислав Горанов преди седмица. Г-н Горанов се убеди, че голяма част от новоизградените площадки са с икономии от общинския бюджет през 2016 година, което говори много за новите управляващи в общината. 

„Трябва всички да подкрепяме г-н Славов в работата му, за да може след няколко години общината да изглежда по съвсем друг начин“, каза Пламен Нунев. 

„За мен това е сбъдната мечта. Този обект променя визията на целия квартал. Надявам се вие да ползвате пълноценно и да пазите новата придобивка. Тя ще бъде последвана от много други. Може би и аз като ветеран ще играя тук във футболна среща“, заяви в приветствието си кметът. „Дори от Бяла ще идват тук било за спорт или за разходка. Вярвам, че кварталът го чакат само хубави дни. Благодаря, че оценявате нашия труд, а ние ще работим така, че да оправдаем вашето доверие занапред“, отбеляза още кметът. 

Площадката с изкуствено покритие е изпълнена в много кратък срок. Тя е разположена върху площ от 1000 м2. Площадката разполага с 200 места за зрители, осветление, ограда и пр. Всеки ще може да ползва площадката безвъзмездно. 

Предвидено е изграждането на парк и културен център в района. 

В края на визитата народният представител даде насърчи кметския екип да бъде още по – активен при разработката на проекти с европейско финансиране, за да отговори на нуждите на местните жители в сферата на културата, социалната политика и пр. 

Тази вечер кметът на Бяла ще проведе отчетно събрание за стореното от него и екипа му през първата година от първия мандат.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов