Депутат Светлана Ангелова поздрави пенсионерите в Мечка

Новините

01-10-2016, 13:22

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

МВР Русе:Продължават телефонните измами в Русенско!

Празникът е по повод Деня на възрастните хора

„Прекланям се пред мъдростта и опита ви и изказвам своето възхищение към успехите, постигнати от вас през годините. На този ден отдаваме почит на дълголетието, мъдростта и заслужено признание на възрастните хора – на нашите родители, баби и дядовци! Изразявам искрената си  благодарност за вашата всеотдайност и грижа и все още разчитаме на вашата добрина и мъдрост, натрупана през житейския ви път, защото вие имате на какво още да ни научите и продължавате да участвате активно в обществения живот.  Вярвам, че  чествате празника си с удовлетворение от постигнатото“, каза народният представител Светлана Ангелова, която честити по обед Деня на възрастните хора на пенсионерите от село Мечка и бщина Иваново.

„Радвам се, че кметство Мечка и в бъдеще ще е  съпричастно към вашите болки, готово да ви подкрепи и да очертае пътищата за разрешаването на вашите проблеми“, добави тя в присъствието на около 300 жители на село Мечка и Община Иваново от третата възраст в сградата на читалището. 

След официалното откриване на тържеството, което бе уважено и от зам. – областния управител Валентин Колев и кмета на Мечка Ивелин Илиев, кметове на населени места, събитието продължи с много песни и танци, изпълнени от местни самодейци и гостуващ оркестър



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов