Зам.-кметът Григоров награди отличени тежкоатлети

Мисия

29-09-2016, 14:06

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Предприемачът Игнат Канев в Русенския университет: Можете да разчитате на мен!

Тежкоатлетически клуб „Русе“ е с четирима изявени през сезона

Вчера, в тежкоатлетическата зала в Спортен комплекс „Ялта“, зам.-кметът по хуманитарни дейности Иван Григоров награди отлично представилите се през сезона спортисти от Тежкоатлетически клуб „Русе“. Четирима бяха отличените с грамоти за цялостен принос в областта на спорта за изминалия сезон.

На събитието присъстваха още директорът на Общинско предприятие „Спортни имоти“ Веселин Богданов, президентът на ТСК Русе д-р Кирил Панайотов, директорът на ОДБХ – Русе Андриан Райков и треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов.

„Щастлив съм да съм днес, тук с вас, защото в тази зала има толкова много спорт, здраве, дисциплина и хъс за победа. Всички вие сте достойни за уважение и пример за подражание.“  – каза зам.кметът Григоров. От името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов, той ги покани в Общината, където ще бъдат изпратени тържествено на предстоящото европейско и световно първенство със знамето на града.

Сред наградените спортисти са Ангел Русев – два пъти републикански шампион за 2015 и 2016 г., като тази година поради постигнати високи резултати е поканен на лагер с националния отбор по вдигане на тежести. Кристиян Йорданов е два пъти републикански шампион за 2015 и 2016 г. и два пъти медалист за 2013 и 2014 г., Надежда Мей Туй Нгуен е четири пъти републикански шампион за периода 2013 – 2016 г., а Стилиян Гроздев е държавен шампион за 2011 – 2016. Заради високите заслуги и професионализъм от страна на треньорите на клуба, зам.-кметът Иван Григоров връчи грамоти и на Кръстина и Радослав Атанасови, благодарение на които състезателите показват завидни резултати и постижение.

Награждаването завърши с обща снимка и голяма торта, направена специално за клуба.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов