Депутат Ангелова на празника на Горно Абланово

Новините

25-09-2016, 16:34

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът на Русе Стоилов приветства Борово за празника на града

Ангелова: Видима е промяната в Горно Абланово и тя се дължи на инициативността на този млад кмет

Народният представител в 19–и МИР – Русе Светлана Ангелова поздрави жителите на село Горно Абланово /Община Борово/ за празника на населеното място.

„За мен е винаги удоволствие да идвам в това китно село, уникално със своите жители и със своята природа. Видима е промяната в Горно Абланово и тя се дължи на инициативността на този млад кмет, който милее за селото и успешно управлява в продължение на няколко мандата. Обновяването на парка, преасфалтирането на улици, подмяната на водопроводната мрежа няма как да се случат без активната работа и на общинската администрация в лицето на кмета Валентин Панайотов. Този добър и сплотен екип и сега подготвя нови инфраструктурни, социални и проекти в сферата на културата, които ще подобрят живота на всички вас“, каза Ангелова.

Това стана в центъра на Горно Абланово, а празникът бе открит от кмета Росен Иванов. Празненството уважиха още председателят на Общински съвет – Борово Бисерка Тодорова, общински съветници, кметът на Община Борово Валентин Панайотов, заместник – кметът Валерия Борисова, кметове на кметства, председателят на сдружение „Българска асоциация на пенсионерите“ – Русе Петинка Митева.

Песента „Ех, село, наше село“ звуча в изпълнение на всички местни самодейци и жители и постави началото на богата концертна програма, която продължи през целия ден.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов