Грийн рок фест събра хиляди фенове на рока в Русе

Мисия

10-09-2016, 12:05

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенските полицаи- шампиони по карате

Кметът Стоилов представи гостите

Любители на твърдата музика преживяха незабравима емоция от разтърсващото шоу по време на осмото издание на Green Rock Fest в Русе снощи. Сред публиката имаше както русенци, така и гости от цялата страна. Фестът започна с изпълненията на русенските групи „Егоист“ и Explicit. След тях на звездната сцена се качиха Маss Cremation  от Варна. Една от големите изненади на вечерта беше поредното блестящо представяне на група Saints ‘n’ Sinners  от Истанбул, Турция.

По традиция специалните гости на събитието бяха представени от кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

Появата на рок група Б.Т.Р. и екс вокалистът на „Джудас Прийст“,  Тим „Рипър“ Оуенс предизвика истинска експлозия от емоции.  Благодарение на звездите на площад „Свобода“ прозвучаха хитове от репертоара на Рони Джеймс Дио и „Джудас Прийст“.

Организатори на осмото издание на Грийн рок фест са Община Русе, Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и Сдружение „Грийн рок фест“. То се осъществява със съдействието на ОП „Русе арт“ и с  финансовата подкрепа на фирмите „Строително оборудване“ , „Монтюпе“, „Дунавски драгажен флот“, „Аптеки Астра“, „Мегахим“, „Сирма Приста“, MG Travel, „Атанасов и Ко“, „Саламандър 911“ „Агробиопорт“, „Общински пазари“ и нотариус Светлозар Стоилов



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов