Кметът Пламен Стоилов поздрави „Булмаркет“

По повод 20-тата годишнина на фирмата

Кметът Пламен Стоилов поздрави ръководството и екипа на „Булмаркет“ на тържеството по случай 20 години от създаването на фирмата. Това се случи тази вечер в ресторанта на хотел „Дунав“. На събитието присъстваха областният управител Стефко Бурджиев, председателят на Общинския съвет проф. Христо Белоев, главният архитект на Общината - арх. Живка Бучуковска, зам.-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева и други гости, бизнес партньори и приятели.

Г-н Стоилов подари на г-н Станко Станков, управител на „Булмаркет“, икона на Света Богородица.

„За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод 20-тата годишнина от създаването „Булмаркет ДМ“ ООД. Това е индустриалната визитка на Русе. През годините вие доказвате висок професионализъм, устойчиво развитие и просперитет. Щастлив съм да споделя днешния ден с вас, защото 20 години са един внушителен период, благодарение на който днес заемате важно място в икономическото развитие на града“, заяви кметът. Той пожела на ръководството и служителите на фирмата да бъдат достойни представители на бизнеса в България. 

Поздравителни слова поднесоха още областният управител Стефко Бурджиев и председателят на ОбС проф. Христо Белоев. „20 години е достатъчно време за една фирма да покаже стабилност, а „Булмаркет“ е една от емблемите на Русе“, заяви проф. Белоев.

„Всичко, което сме направили, сме го направили стъпка по стъпка. В момента конкурираме лидерите в нашия бранш по света. Гордея се, че имаме 850 работници и служители, а за миналата година оборотът на фирмата е 660 млн. лева. Пожелавам си след още 20 години да се видим отново тук“, заяви в словото си г-н Станков.

За доброто настроение на неговите гости се погрижиха музикантите от „Акага“, Трио „Тенорите“, водещият Камен Воденичаров и др.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов