„Юрая Хийп“ за втори път в Русе!

Това съобщиха на пресконференция кметът Пламен Стоилов и мениджърския екип на „Булстрад Арена“

Концертът ще бъде на 7 май от 20 ч. в зала „Булстрад Арена“. Това ще е поредната изненада след многото събития, които се подготвят за празника на Русе 6 май. До няколко дни ще стартира и продажбата на билети. Заради празника на Русе са предвидени и промоционални цени, които започват от 15 лв., а седящите места са по 20, 30 и 40 лв. Бандата пристига със собствено оборудване.

Спектакълът ще е на световно ниво, обещават организаторите. Очаква се групата, начело с основателя си Мик Бокс, да изпълни най-големите си хитове. Засега това е единственият концерт на Юрая Хийп, предвиден за тази година в България. Гостуването им в Русе е свързано със концерт на групата в съседна Румъния.

Това е второ гостуване на легендарната група в Русе. Първото беше през м. август на далечната 1988 г. Тогава русенци тогава препълниха ст. „Дунав“ за да чуят и видят на живо изпълнителите на „July Morning“. Единствения член на групата от турнето тогава е китаристът Мик Бокс, който и притежава правата върху името „Юрая Хийп“Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"