Кметъла се изяви като бек вокал на "Юрая Хийп"

Новините

02-01-2011, 17:01

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Кметът на Каварна Цонко Цонев е демонстрирал своите възможности като бек вокал на легендарната група "Юрая Хийп", разбра ВарнаУтре.бг.

Това е станало по време на купона на общинската администрация в черноморския град, който е бил на 30 декември. На тържеството са присъствали Джон Лоутън и Мик Бокс от световноизвестната група. Двамата музиканти били със своите съпруги и похвалили изпълнението на Цонев. Бокс дори му подарил 2 палки, 10 перца и му казал, че може да го вземе на някое от турнетата на групата.

ВарнаУтре.бг научи, че над 3 000 души са посрещнали новата година на площада в Каварна. Сред тях е имало и туристи от Румъния, които дошли в морската рок столица специално заради програмата. Купонът е започнал в 21 часа, а водещи са били Людмила Сланева и кукленият актьор от Варна Красимир Добрев.

Първи на сцената са се качили музикантите от каварненската група Access. След тях глас извисил Данчо Караджов заедно със момчетата от "Сигнал". Точно в 23 ч. с поздрав на български от сцената феновете си приветствал Джон Лоутън, който заедно с Мик Бокс са изпълнили 10 от хитовите парчета на “Юрая Хийп”, сред които и Джулай Морнинг.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов