Младите дунавки мерят сили в 5 турнира

Спорт

20-09-2015, 09:56

Снимка:

снимка, football24.bg

Автор:

RuseUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Локомотив" (ГО) порази "Дунав" (Русе)

От БФС потвърдиха, че възпитаничките на треньора Огнян Цветанов ще се включат в серия от официални турнири

Първи възможности да премерят сили със свои връстнички от други клубове ще имат момичетата от възстановеното женско направление на ФК "Дунав".

От БФС потвърдиха пред Дарик, че възпитаничките на треньора Огнян Цветанов ще се включат в серия от официални турнири, които се провеждат под егидата на родната футболна централа.

На 26 септември 12-годишните дунавки участват в надпревара на открито във Велико Търново. Там техни съпернички са местните "Болярки", както и "Светкавица" Градежница и "Спартак" Варна.

На 3 октомври също в старопрестолния град 15-годишните русенки ще мерят сили с местните "Болярки" и "Етър", ФК "Габрово", "Севлиево Лейдис" и "Спартак" Варна.

На 18 октомври във Велико Търново ще се повтори турнирът при 12-годишните с "Дунав" Русе, "Болярките", "Светкавица" Градежница и "Спартак" Варна.

На 31 октомври в Севлиево има надпревара за 15-годишните, в която момичетата на Огнян Цветанов срещат "Болярки" и "Етър" от Велико Търново, ФК "Габрово", "Севлиево Лейдис" и "Спартак" Варна.

На 22 ноември 12-годишните дунавки ще се включат в турнир в зала в старата столица. Техни съпернички ще са "Болярки", "Светкавица" Градежница и "Спартак" Варна.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов