Наталия Константинова получи златна значка „Русе“

Тя е ръководител на ДВГ „Слънце“ и Тамбурашкия оркестър

Кметът Пламен Стоилов връчи златна значка на д-р Наталия Константинова, която е носител на наградата Учител на годината за 2014. Той поздрави музикалния педагог за нейните високи постижения и за приноса й към развитието на младите русенски таланти и заяви, че е горд, че в Русе работи и твори толкова всеотдаен и достоен човек като д-р Константинова. Той й пожела много успехи, като каза, че талант се намира трудно, а развитието му е още по-труден процес.

       От своя страна тя благодари за получената награда и каза, че за нея е изключителна чест и привилегия да носи тази златна значка и да бъде част от посланиците на Русе.

       Д-р Наталия Константинова е ръководител на ДВГ „Слънце“ и Тамбурашкия оркестър към Общински детски център за култура и изкуство. Само през изминалата година отличията, които е получила заедно със своите възпитаници са общо 30 на брой от национални и международни конкурси. Удостоена е с титлата „Учител на годината“ за 2014. Носител е на наградата „Най-добър ръководител“, а сред талантите, които д-р Константинова е развивала през годините са Дивна Станчева, Иван Радуловски и Тереза Тодорова.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)