„Дунав 8806″ осигури билети за Купата за най-верните си фенове

Билетите ще бъдат в продажба днес и утре

 „Дунав 8806″ осигури предварителна продажба на билети за финалите на Купата на България в Бургас. Пропуските са с цена от 5 лв. за всеки от двата дни на надпреварата в зала „Бойчо Брънзов“, съобщиха от клуба.

Както вече съобщихме, „сините феи“, които са 4-кратен носител на трофея, срещат „Хасково 2012″ в първия полуфинал от турнира. Двубоят започва в 15:15 ч. на 28 февруари. В другия един срещу друг се изправят домакините от „Нефтохимик 2010″ и „Монтана 2003″. Малкият и големият финал са насрочени за 1 март.

Билетите ще са достъпни на 23 и 24 февруари, понеделник и вторник, от 17 до 18:30 ч. в залата в русенския квартал „Здравец“, съобщи мениджърът на БК „Дунав Русе“ Димитър Петров.

„Броят на билетите е много ограничен. Затова призоваваме желаещите да подкрепят отбора да побързат и да дойдат в зала „Дунав“ още в понеделник. Надяваме се, че на място в Бургас ще има на разположение още билети, тъй като нашите фенове са доказвали неведнъж, че могат да осигурят необходимата подкрепа на отбора дори и извън Русе“, сподели още Петров.Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов