„Дунав” победи „Спартак” Плевен в приятелска среща

Последната контрола на „Дунав” преди първенството е с ФК „Бургас”

Футболистите на “Дунав” победиха водача във временното класиране на Северозападната “В” група “Спартак” Плевен с 2:1 в приятелски мач, игран в плевенското село Коиловци, съобщиха от клуба.

Домакините започнаха по-добре и поведоха в резултата. Точен бе голмайсторът на северозападния трети ешелон Стефан Христов, който прехвърли Цветомир Цанков с техничен изстрел в 20-а минута. “Драконите” обаче успяха да изравнят още преди почивката. Капитанът Диян Димов вкара с точен шут от границата на наказателното поле в 44-а минута. Крайният резултат оформи Йордан Димитров в 70-а минута.

“Доволен съм от показаното от нашия отбор. Играхме на замръзнал терен, но въпреки това показахме добър футбол и дори можехме да победим още по-убедително”, сподели след срещата Веселин Великов.

В последната си контрола преди подновяването на първенството в Североизточната “В” група, лидерът във временното класиране от Русе играе с ФК “Бургас” в Каспичан на 21 февруари, събота, от 13 ч.

Междувременно днес левият защитник на дунавци Атанас Атанасов претърпя успешна операция за почистване на плика на коляното. Надеждите са, че той ще се възстанови напълно до месец.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов