Заместник кметът на Русе поздрави участниците в „Ден на кариерата”

Димитър Наков приветства организаторите за доброто начинание

Днес се проведе Ден на кариерата, организиран от Центъра за кариерно развитие към Русенската търговско-индустриална камара, съобщиха от Община Русе. На срещата присъства  Димитър Наков, зам.-кмет по „Устройство на територията“, който приветства всички участници и организатори за доброто начинание, като допълни, че се надява тези практики да се утвърдят в следващите години.

От името на Община Русе, Наков изрази подкрепа към развитието на младите хора. Като доказателство, той заяви, че именно Община Русе открива най-много работни места за млади специалисти.

Денят на кариерата се проведе в две части – кратък семинар на тема „Личностен профил и кариерно развитие“ и кариерна борса. Тази инициатива цели да даде възможност на търсещите успешна реализация да се запознаят с реалната ситуация на местния пазар на труда и актуалните нужди от специалисти и ключови умения.

В срещата взеха участие и 13 представители от частния, обществения и неправителствения сектор, а основен акцент на Деня на кариерата беше личностното и професионално развитие. Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"