Кметът Пламен Стоилов поздрави новия Областен управител Стефко Бурджиев

С луксозна писалка, връчена от г-н Стоилов, губернаторът ще подписва важни документи

Кметът Пламен Стоилов поздрави новия областен управител на Област Русе – г-н Стефко Бурджиев. С луксозна писалка, връчена от г-н Стоилов, губернаторът ще подписва важни документи.

На събитието в сградата на Областна администрация днес присъстваха още народният представител от ГЕРБ г-н Свилен Иванов, зам.-кметът по хуманитарни дейности Иван Григоров и председателят на Общинския съвет засл.проф. Васил Пенчев, съобщиха от пресцентъра на общината.

Досегашният областен управител Симеон Иванов заяви, че оставя в ръцете на г-н Бурджиев една добре работеща администрация и го посрещна с комплект химикалки.  Бурджиев от своя страна каза, че Симеон Иванов е бил най-младият областен управител в страната и първата заповед, която ще подпише е за преназначаването му като главен секретар на Областта. Стефко Бурджиев сподели, че се връща за втори път в този кабинет при хора, които работят добре и ще се стреми към все по-високи резултати.

Свилен Иванов му поднесе поздравителен адрес от ГЕРБ и букет цветя, а засл. проф. Пенчев му дари икона на Свети Георги - закрилник на Русе. В края на церемонията по встъпване в длъжност Бурджиев си пожела да се запази високото ниво на областна администрация. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов